Nagrada za sajt B92

Žiri premijernog NIS Petrol Vebfesta (Webfest) proglasio je B92.net najboljim sajtom u kategoriji informativnih sajtova.

Izvor: B92

Petak, 30.11.2007.

08:25

Default images

Sajt B92 je tako dobio još jednu prestižnu nagradu. U dvomesečenom glasanju sprovedenom u okviru manifestacije Vebfest, na kojoj su žiri i posetioci mogli da glasaju za najbolje uređenu veb-stranicu, žiri je izabrao informativni sajt B92.

Uredništvu sajta B92 dodeljena je, kako kažu, do sada jedna od najbitnijih nagrada. Direktor B92.net Dejan Restak kaže da slede još bolje uređene stranice i najbrže informisanje preko Interneta.

"Kada je reč o širenju i novim momentima sajta B92, to smo ostavili za početak 2008. Krenućemo s velikim projektima od starta i sigurni smo da će to biti novi razlozi za dobijanje ovakvih priznanja", kaže on.

V.d. gradonačelnika Beograda Zoranu Alimpiću, koji kaže da je budućnost komunikacije upravo u Internetu, dan počinje uz B92.net.

"Moj dan, i to ne radni, nego kod kuće, počinje tako što odem na sajt B92 i pogledam vesti jer je sajt zaista dobar. Glasao sam za njega i nadam se da će dobiti nagradu na Vebfestu", kaže on.

Nagrade žirija su dobili i sajt Telenora, Egzita, kao i sajtovi gdestinacija.com, humanost.org, dizajnzona.com, sajt Narodne banke Srbije i drugi. Prema odluci publike najbolji sajtovi su nalsovi.net, gorenje.co.yu, srbovanje.com, sajt Vikipedije na srpskom jeziku i drugi.

Organizatori festivala najavaljuju da će sledeći konkurs početi u martu naredne godine, a da će najbolji sajtovi biti proglašeni na jesen. O dodeli nagrada možete čitati i na Blogu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: