DOS PRIHVATIO SASTANAK U PETAK SA SNP

Izvor: B92

Sreda, 06.06.2001.

20:04

Default images
Predsednik Narodne skupstine Srbije Dragan Marsicanin rekao je BK televiziji da DOS pristaje da se u petak odrzi sastanak sa koalicionim partnerom Socijalistickom narodnom partijom. Kako prenosi Srna, Marsicanin smatra da je "to je jos jedna mogucnost oko definitivnog dogovora" i napomenuo da je SNP predlozeno donosenje jednog Zakona o saradnji sa Haskim tribunalom na saveznom nivou. "Cini se da je to jedino moguce i jedino dobro resenje", dodao je Marsicanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: