"Rečeno mi je da Srbija mora biti ponizna"

Predsednik Srbije izjavio, povodom uspeha Srbije tokom korona krize i pomoći drugim zemljama, da mu je rečeno da niko ne želi da gleda izuzetno snažnu Srbiju.

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

06:26

EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

"I to nisu krili, to su mi u lice rekli važni predstavnici velikih sila. To hoću da ljudi u Srbiji znaju", rekao je Aleksandar Vučić, dodajući da ne može da otkrije izvor.

Podsetio je da je Srbija poslala pomoć Italiji u vrednosti od 10 miliona evra i da su tada u EU to doživeli to kao politički udarac, a ne kao solidarnost.

Dodaje da je video i kako su u Evropi u pojedinim zemljama falsifikovali podatke o privrednom rastu za treći kvartal samo da Srbija ne bi imala najveći stopu rasta.

On je sinoć tokom gostovanja na TV Hepi rekao i da je protiv Srbije vođen specijalni rat samo da ne bi bila jaka i naglasio da ga je vodila najmanje jedna strana obaveštajna služba, zajedno sa ovdašnjim "moralno malim ljudima koji su mislili da će sebi da obezbedi više moći i novca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: