Slučaj Miladin Kovačević: Negirao krivicu, "prošao" bez pritvora - tužilaštvo ulaže žalbu

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu najavilo je žalbu na odluku suda kojom je odbijen njegov zahtev da sud odredi pritvor Miladinu Kovačeviću.

Izvor: B92

Subota, 19.09.2020.

17:20

Slučaj Miladin Kovačević: Negirao krivicu,
Ilustracija: Depositphotos/ Kuzmafoto

Kovačević je osumnjičen za pretnje devojci T. T. (26) pre tri dana u centru Beograda.

Tužilaštvo je tražilo pritvor po dva osnova - zbog postojanja opasnosti da će Kovačević uticati na svedoke, a drugi zbog ranije osuđivanosti takođe za nasilnicko krivično delo, tako da će uložiti žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Kovačević će se u daljem toku postupka braniti sa slobode, uz meru zabrane prilaska i komuniciranja sa T. T. i njenom rođakom koju mu je ranije danas odredio sud.

Prehodno je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci.

On je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: