Posebna sednica hrvatske vlade – svi u dresovima / FOTO

Članovi hrvatske vlade, na čelu sa premijerom Andrejem Plenkovićem, došli su na današnju sednicu obučeni u dres hrvatske reprezentacije, crveno-belim majicama.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

11:38

Posebna sednica hrvatske vlade – svi u dresovima / FOTO
Foto: Tanjug/Hina

Na zvaničnom tviter nalogu Banskih dvora je objavljeno: "Danas je posebna sednica Vlade Hrvatske. U nedelju smo prvaci".

Hrvatski tim je sinoć nadigrao Francusku na Svetskom prvenstvuu fudbalu u Moskvi i plasirao se u polufinale, a finalna utakmica biće odigrana u nedelju sa Francuzima.

Vatrene su sinoć u Moskvi bodrili premijer Plenković, predsednik parlamenta Gordan Jandroković i još dvojica ministra. Odlazak na finalnu utamicu već je najavila predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je juče u Briselu dres hrvatske reprezentacije poklonila američkom predsedniku Donaldu Trampu i britanskoj premijerki Terezi Mej.
Foto: Tanjug/Hina
Foto: Tanjug/Hina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: