Ko betonira borove na Zlatiboru? VIDEO

Već godinama prva asocijacija na Zlatibor nisu zeleni proplanci i svež vazduh, jer su centar naselja opkolile zgrade, a beton guta sve pred sobom.

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2018.

19:56

Ko betonira borove na Zlatiboru? VIDEO
Screenshot/O2

Na poziv gledalaca Prva TV je našla parcelu na kojoj vlasnik betonira borove stare više decenija. Građani šokirani, inspekcija zbunjena, investitor kaže - ispraviće propust.

Zabetonirani borovi oko kojih su iscrtana parking mesta osvanuli su na placu na Zlatiboru. Opštinska inspekcija nema ingerencije da reaguje, jer je u pitanju privatni posed, ali vlasnici tvrde da će ispraviti grešku.

Zabetonirana četiri bora na placu u Svetogorskoj i oko njih iscrtana parking mesta podigla su prašinu među ljubiteljima prirode i planine koji već godinama osuđuju ubrzanu i nekontrolisanu gradnju na Zlatiboru

A komunalna inspekcija opštine Čajetina nema ingerencije na privanom posedu, već samo na površinma javne namene, pa je sudbina borova bukvalno zabetonirana.

Da li najava prijave ili medijska pažnja - naveli su vlasnike da uvide svoju grešku.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: