Tadić potpisao izjavu o prihvatanju kandidature

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2004.

14:09

Default images

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić potpisao je u sredu, ispred prostorija glavnog odbora te stranke u Beogradu, izjavu o prihvatanju kandidature za predsednika Srbije. Osim funkcionera i poslanika DS, Tadićevu kandidaturu potpisima su podržali predsednik Demokratskog centra Dragoljub Mićunović, kao i Ružica Đinđić, supruga ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je bio i predsednik DS.

"Siguran sam da mogu pobediti", rekao je novinarima Boris Tadić. On je rekao da veruje u "snagu svojih reči u međunarodnim institucijama", najavio je da će njegova predsednička kampanja biti "korektna", i dodao da ona "neće biti prljava".

Tadić je ocenio da predsednički kandidat Nove Srbije Velimir Ilić na izborima 13. juna može sakupiti oko 200.000 glasova, kao i na prethodnim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: