"Blic": Ćerka Zorana Đinđića zaposlena u Vladi Srbije

Jovana Đinđić, ćerka pokojnog premijera Zorana Đinđića, angažovana je u Vladi Srbije u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, piše "Blic".

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.12.2017.

11:12

Getty images

Taj list navodi i da ćerka nekadašnjeg lidera DS-a od početka 2016. godine radi u vladinim institucijama, a trenutno je zaposlena na mestu koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.

Kako piše na zvaničnom sajtu te Vladine institucije, na tu poziciju je došla u junu 2017. godine, a prethodno je radila kao programska asistentkinja.

Ipak, njen angažman u Timu za socijalno uključivanje počeo je u martu 2016, kada je počela da stažira. Tada se, kako piše u njenoj biografiji, bavila pitanjima LGBT populacije, uključivanjem Roma i Romkinja i inkluzivnim obrazovanjem.

Od oktobra do decembra prošle godine stažirala je i u Grupi za socijalnu inkluziju pri Ministarstvu prosvete i nauke, da bi se potom vratila u organizaciju iz koje je krenula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: