Preminuo beskućnik kog su huligani brutalno pretukli

Milivoje Prašić, beskućnik kog su brutalno pretukli i zapalili huligani, preminuo je u subotu na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, objavio je Blic.

Izvor: B92

Sreda, 02.08.2017.

00:11

Preminuo beskućnik kog su huligani brutalno pretukli

Uprkos velikoj borbi lekari nisu uspeli da spasu čoveka čijih je 70 odsto tela bilo zahvaćeno ozbiljnim opekotinama, a koga su pre spaljivanja napadači krvnički mučili, tukli i iščupali mu nokte, objavljeno je na sajtu tog lista.

Prašić (58) je pronađen je 20. jula oko šest sati ujutru sa teškim povredama u napuštenom objektu zemunske fabrike "Rotor" u Ulici Aleksandra Dubčeka broj 3.

Kada je pronađen, Prašić je ispričao policiji da su ga šutirali i cerekali se dok je goreo, a zatim ga tako ostavili. .

Samo nekoliko sati kasnije istog dana, beogradska policija je uhapsila M.Ć (23), označenog kao vođa grupe razbojnika i još nekoliko mladića, kao i jednog maloletnika pod sumnjom da su oni izvršitelji ovog g dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: