Tuča u prolazu na Terazijama pred mitinge za Vučića

U tunelu na Terazijama došlo je do sukoba dve grupe ljudi koje su krenule ka Skupštini, u kojoj svečanu zakletvu kao predsednik Srbije polaže Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

11:17

Tuča u prolazu na Terazijama pred mitinge za Vučića
Foto: Thinkstock

Kako javlja regionalna televizija N1, najpre su protivnici Aleksandra Vučića zaustavljeni kod Bezistana. Njima je policija zabranila dalje pešačenje ka Skupštini, jer nisu imali prijavljen skup, a tražili su im i da se legitimišu.

Nakon toga, ta grupa krenula je nazad, ka hotelu Moskva, ali su odlučili da pokušaju još jednom da dođu do Skupštine Srbije i ušli su u podzemni prolaz na Terazijama.

U tom trenutku u prolazu je bila grupa građana koja je krenula na miting podrške Aleksandru Vučiću i tada je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna. Sukobila su se dvojica mladića, a jedan je navodno gurnut niz stepenice.

Dalji sukob je sprečen kada se između sukobljenih strana napravio kordon od desetine muškaraca. Kako javlja N1, nije poznato ko su ti ljudi.

Podsetimo, u Skupštini Srbije u toku je svečana sednica na kojoj novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zvanično preuzima dužnost predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: