SNS o kandidatima: Isti klovnovi, psuju i mrze Vučića

SNS je saopštila da su građani Srbije ponovo imali priliku da vide da su predsednički kandidati Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić "jedno te isto".

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

16:59

SNS o kandidatima: Isti klovnovi, psuju i mrze Vučića

Kako navode naprednjaci, kandidati opozicije "nemaju nikakav plan i program za Srbiju".

"Građani Srbije svakoga dana, kao i danas, imaju priliku da vide da su Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić jedno te isto, prevaranti i lažovi, bez ikakvog plana i programa za Srbiju. Ponovo su građani Srbije videli da je njihova jedina politika patološka mržnja i opsesija prema Aleksandru Vučiću", kažu u SNS.

Navode da su "prevarantski klonovi Radulović, Janković i Jeremić potpuno identični, ljudi koji ne znaju ništa drugo, osim da mrze i psuju Aleksandra Vučića, a građani ih jedino znaju po tome koliko su izgovorili laži i koliko su opljačkali narodnih para".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: