DSS Palilula traži isključenje Sande Rašković Ivić

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Palilula predložio je disciplinskoj komisiji te stranke da isključi Sandu Rašković zbog kršenja Statuta DSS-a.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

16:05

Default images
Foto: Tanjug

U saopštenju se navodi da je predlog o izricanju disciplinske mere Sandi Rašković donet na sastanku Opštinskog odbora stranke 30. jula, kao i da se Raškovićevoj zamera da je u "javnosti u više navrata iznosila stavove suprotne politici stranke".

"Iznosila je u javnosti lični stav da DSS treba da napusti vlast u gradu Beogradu, iako ne postoji nijedna odluka bilo kog organa DSS o napuštanju gradske vlasti", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, isključenje Rašković Ivić iz stranke predloženo je i zbog toga što je ona javno iznosila stavove da je u Srebrenici počinjen genocid, suprotno programskim opredeljenjima DSS.

"Iznela je u javnosti i stav da DSS snosi objektivnu odgovornost za paljenje američke ambasade", pored ostalog se navodi u predlogu za isključenje Raškovićeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: