Ponedeljak, 13.02.2023.

23:57

Oglasio se Pentagon: "Mali metalni balon"

Zvaničnici Pentagona su u dokumento napisali u dopisu poslanicima da je objekat oboren u Mičigenu u nedelju i da je nakon što je pogođen "polako pao u vodu"

Izvor: Telegraf

Oglasio se Pentagon:
EPA-EFE/NELL REDMOND -- BEST QUALITY AVAILABLE

U memorandumu koji je objavio Pentagon navodi se da je neidentifikovani leteći objekat koji je oboren u Kanadi "mali metalni balon sa privezanim teretom ispod njega".

Pomenuti memorandum nudi prve zvanične detalje o poreklu jednog od tri objekta koji su u poslednjih nekoliko dana oboreni.

Objekat je prešao blizu "osetljivih lokacija SAD" pre nego što je oboren, navodi se u dokumentu.

Zvaničnici Pentagona su u dokumento napisali u dopisu poslanicima da je objekat oboren iznad jezera Huron, u Mičigenu u nedelju, kao i da je nakon što je pogođen "polako pao u vodu".

Novi detalji dolaze u trenutku kada poslanici u Kapitolu vrše pritisak na vlasti jer žele da shvate zašto je Bajdenova administracija oborila tri neidentifikovana objekta.

"Moja pretpostavka je da s eove stvari dešavaju tako brzo jer ih sada tražimo, zar ne?", zapitao se Džim Hajms iz Konektikata, najviši demokrata u Komitetu za obaveštajne poslove Predstavničkog doma

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: