Upozorenje novosadskih antifašista

Organizacija Antifašistička akcija Novog Sada upozorila je da se u Kanjiži priprema muzički festival na kojem će učestvovati "fašistički bendovi" iz Mađarske.

Izvor: B92

Utorak, 06.07.2010.

09:52

Default images

Navodi se da će festival biti od 9. do 11. jula u Kanjiži i da će učestvovati neonacistički skinhed bendovi poput Titkolt elenalas, Romantikus erosak i Karpatia.

Anifašistička akcija Novog Sada je saopštila da su to "najpoznatiji muzički propagandisti velikomađarskog fašizma".

"Kao što Obraz, Pokret 1389, Krv i čast i Nacionalni stroj nemaju šta da traže na našim ulicama, tako ni organizacija Ujedinjena mađarska omladina i njihovi fašistički bendovi nemaju šta da traže u Kanjiži", ukazuje se u saopštenju.

Ta organizacija pozvala je sve druge antifašističke organizacije i pojedince da dignu glas i da ne dopuste "orgijanje mađarskih fašista" u Kanjiži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: