Uhapšen zbog silovanja

Policija u Leskovcu uhapsila je Vladimira Z. (29) zbog postojanja sumnje da je je počinio krivična dela silovanje i razbojništvo u pokušaju.

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2010.

16:04

Default images

Sumnja se da je Vladimir Z, pre tri dana u Pečenjevcu, razvalio ulazna vrata i ušao u kuću C.M. (72), od koje je zahtevao da mu da novac.

Pretio je da će je silovati ukoliko mu ne preda novac, a C.M. je uspela da ga odgurne od sebe, pa je on potom pobegao iz kuće.

C.M je zadobila telesne povrede u vidu ugriza po rukama i telu, a istražni sudija je Vladimiru Z. odredio pritvor do mesec dana, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: