Bivša manekenka vođa narkokartela

Argentinska policija izdala je međunarodnu poternicu za bivšom manekenkom, osumnjičenom da predvodi jedan od najvećih narkokartela u svetu.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

19:50

Default images

Endži Sanselmente Valensija, 30-godišnja Kolumbijka, nekadašnji model donjeg veša i "Kraljica kafe", navodno je na čelu jedne od najvećih organizacija za trgovinu drogom u svetu.

Prema navodima policije, Endži je preko svoje agencije za manekene angažovala atraktivne devojke koje je koristila za prebacivanje droge iz Argentine i Kolumbije u meksičko luksuzno letovalište Kankun, a potom u Evropu i Severnu Ameriku.

Njen posao je otkriven kada je jedna od njenih lepih "mazgi" uhapšena sa 55 kilograma kokaina na međunarodnom aerodromu u Buenos Airesu, piše londonski "San".

Policija, koja sumnja da se narko kraljica trenutno krije u Meksiku ili Argentini, pokušala je da joj uđe u trag preko njenog psa, pomeranskog špica, ali je on uspeo samo da je dovede do napuštenog skladišta na čiju je adresu bio registrovan.

Nekada poznata manekenka, doselila se prošle godine u Argentinu gde je formirala svoju organizaciju. Pre toga je bila u vezi sa šefom jednog velikog meksičkog narkokartela čiji je nadimak "Čudovište", pa se veruje da je uz njega stekla potrebno iskustvo da "pokrene" sopstveni biznis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: