Petak, 30.07.2021.

13:45

Policija u Požarevcu isključila pet vozača iz saobraćaja; vozili drogirani i pijani

U Požarevcu su četvorica vozača i jedan motociklista isključeni iz saobraćaja jer su vozili pod dejstvom psihaktivnih supstanci i alkohola.

Izvor: Tanjug

Policija u Požarevcu isključila pet vozača iz saobraćaja; vozili drogirani i pijani
Shutterstock/ToskanaINC

Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu su tokom redovne kontrole prethodnih dana isključili su iz saobraćaja motociklistu koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, kao i četvoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, saopštio je danas MUP.

Policija je redovnu kontrolu sprovodila od 26. do 30. jula. Policija je u Žabarima, neposredno posle ponoći, zatekla mladića (22) koji je vozio motocikl bez vozačke dozvole za tu kategoriju, pod dejstvom kokaina i sa 1,81 promil alkohola u organizmu.

Takođe, u Požarevcu je iz saobraćaja isključen vozač "alfa romea" (38) koji je upravljao automobilom sa 2,13 promila alkohola u organizmu, dok je vozač "opel antare" (34) zatečen da upravlja sa 1,45 promila alkohola.

Saobraćajna policija u Kučevu i Malom Crniću zaustavila je dvojicu vozača (46) i (27) koji su automobilima marke "zastava" i "folksvagen" upravljali sa 1,45, odnosno 1,39 promila alkohola u organizmu.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu iz bezbednosti saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: