Nedelja, 29.11.2020.

23:48

Bajden uganuo skočni zglob

Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden uganuo je skočni zglob dok se igrao sa jednim od svojih pasa i lekar će ga pregledati uz sve mere predostrožnosti.

Izvor: Tanjug

Bajden uganuo skočni zglob
EPA/OLIVIER DOULIERY / POOL

Bajden je pretrpeo povredu u subotu i posetio ortopeda u Njuarku, državi Delaver u nedelju popodne, saopštila je njegova kancelarija, prenosi AP.

Novinari koji pokrivaju izabranog predsednika nisu dobili priliku da vide Bajdena kako ulazi u lekarsku ordinaciju, uprkos višestrukim zahtevima.

Bajden se igrao sa Majorom, jednim od dva porodična psa. Usvojili su ga 2018. godine, a prvog psa Šampiona imaju od izbora 2008. godine.

Bajdenovi su rekli da će dovesti svoje pse u Belu kuću, a planiraju da nabave i mačku.

Sa 78 godina, Bajden će postati najstariji predsednik kada bude inaugurisan u januaru, ali je često odbacivao pitanja o svojoj starosti za vreme kampanje.

U decembru je objavio lekarski izveštaj u kome se otkriva da uzima statin da bi održavao holesterol na zdravom nivou, ali ga je lekar opisao kao "zdravog, energičnog" i "sposobnog za uspešno obavljanje dužnosti predsednika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: