Utorak, 16.07.2019.

19:57

"BiH neće biti baza za smeštaj migranata"

Bosna i Hercegovina neće biti baza za smeštaj migranata, zaključak je Predsedništva BiH o rešavanju pitanja migrantske krize u toj zemlji.

Izvor: Tanjug

Ilustracija: Deposite photos/Tatiana53

Najavljeno je da će Predsedništvo BiH u cilju rešavanja pitanja ilegalnih migranata pokrenuti razgovore s nadležnima u Srbiji i Crnoj Gori.

Kako je saopšteno, Predsedništvo BiH je pozvalo nadležne nivoe vlasti da se aktivno uključe i pomognu u rešavanju pitanja migranata u Unsko-sanskom kantonu.

Predsedništvo BiH je konstatovalo da Savet ministara BiH, nije ni na ponovljeni zahtev Predsedništva BiH, dostavilo sveobuhvatan i detaljan plan konkretnih mera i aktivnosti koje je potrebno preduzeti radi rešavanja problema migrantske krize.

Takvim postupcima, kako se konstatuje, došlo je do usložnjavanja situacije s migrantima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: