Vučić poslednji put u kabinetu: Najsrećniji zbog Železare

Odlazeći premijer Aleksandar Vučić napušta kabinet predsednika Vlade Srbije, a ekipa B92 je provela s njim nekoliko sati poslednjeg jutra na toj funkciji.

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

09:58

Vučić poslednji put u kabinetu: Najsrećniji zbog Železare
Foto: B92

Vučić je završavao govor koji će pročitati kada položi zakletvu u Domu Narodne skupštine, a pre nego što preuzme dužnost predsednika Srbije od Tomislava Nikolića.

Na pitanje B92 ko će biti na mestu premijera i da li je to možda lider SPS Ivica Dačić kaže:

"Strpite se još malo. Dačića izuzetno poštujem, on je marljiv i inteligentan političar."
Foto: B92
Vučić je rekao i da ima odgovore na pitanja kada će se i da li, kao prethodnik, povući s mesta lidera trenutno najjače partije u Srbiji, ali da ga neće još saopštiti.

Odlazeći premijer je za B92 govorio i o imenovanjima Bratislava Gašića i Zorana Babića, u koje, kako je rekao, ima "bezgranično poverenje".

"Jedino što ne razumem kod Babića je lickanje i mezoterapija. Možda ne zna da kaže vazduhoplov, ali je veoma marljiv čovek", rekao je Vučić.
Foto: B92
Izabrani predsednik je govorio i o kabinetu, pa je rekao da nema šifru na kompjuteru, da sa njim u kabinetu najviše vremena provode medijska savetnica Suzana Vasiljević i šef kabineta Ivica Kojić.

Takođe, rekao je da je najsrećniji trenutak u kabinetu bio kada je potpisan ugovor o Železari i rekao je da je tada jedini put popijen alkohol u njegovom mandatu - čašica rakije.

"Nema alkohola u kabinetu, ali su mi izvori dojavili da ih ima u okolnim kancelarijama", rekao je Vučić.

Opširnije u Vestima B92 u 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: