Brat žrtve iz Žitišta umro posle svađe sa "novinarima"

Brat od strica Saše Stanarevića, teško ranjenog u pucnjavi u Žitištu, iznenada je preminuo u četvrtak posle razgovorima sa novinarima.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2016.

21:33

Brat žrtve iz Žitišta umro posle svađe sa

Kako prenose Večernje novosti, Srđanu Stanareviću 49-godišnjem žitelju Ravnog Topolovca je “puklo srce“ posle žučnog i neprijatnog razgovora sa "novinarima" jedne beogradske redakcije, a koji se ticao zdravstvenog stanja njegovog brata, teško ranjenog u kičmu.

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu.

“To je strašno šta novinari pišu, šta sve izmišljaju i na koji način podižu tiraže. Rodbina nastradalih i povređenih, svakodnevno je izložena pritiscima medija, koji ih ne ostavljaju na miru danju i noću. Ima li kraja senzacionalističkom izvešatavnju o ovoj tragediji“, pita Vučurević.

Mnogobrojna familija Stanarević koja živi u Žitištu i Ravnom Topolovcu već je imala nesuglasica sa predstavnicima medija. Molili su za mir, jer strahuju za Sašu, čiji je otac šlogiran i teško podnosi neizvesnost oko sinovljevog oporavka. Srđan je već imao neprijatan susret sa novinarima, a taj u četvrtak ga je koštao života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: