Utorak, 30.01.2024.

11:40

Treći put izabran na vodeću funkciju: Predrag Terzić ponovo gradonačelnik Kraljeva

Na sednici gradske skupštine u Kraljevu, Predrag Terzić treći put je izabran za gradonačelnika Kraljeva.

Izvor: RINA

Treći put izabran na vodeću funkciju: Predrag Terzić ponovo gradonačelnik Kraljeva
Foto: RINA

Za zamenika je izabrana Kristina Marković, master geograf.

Na istom zasedanju izabrano je i 11 članova Gradskog veća Kraljeva.

Predrag Terzić pripada Srpskoj naprednoj stranci. Rođen je 1984. godine u Kraljevu i diplomirani je politikolog, a to zvanje je stekao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Tu je odbranio i doktorsku disertaciju i poseduje status višeg naučnog saradnika.

"Mnogo toga smo do sada učinili u oblasti privrede, infrastrukture, obrazovanja, kulture i sporta, ali tu nećemo stati. Čeka nas relizacija nekoliko novih projekat i tome će biti posvećena najveća pažnja", rekao je Terzić za ageniju RINA.

U kraljevačkoj skupštini od 70 odborničkih mesta većinu čini 40 odbornika kalicija SNS-a sa 33 i SPS-a sa sedam odbornika. U opoziciji je ukupno 30 odbornika, odnosno 12 sa liste koalicije oko pokreta Starosedeoci, osam Srbija protiv nasilja, Lokalni front ima sedam i tri odbornika iz koalicije Nada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: