Dodik Vučiću čestitao "Er Srbiju"

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću osnivanje nove aviokompanije "Er Srbija".

Srbija

Izvor: B92

Petak, 02.08.2013.

14:42

Default images

Čestitajući potpisivanje sporazuma o partnerstvu sa aviokompanijom "Etihad ervejz", kojim je stvorena nova srpska aviokompanija "Er Srbija", Dodik je ocenio da ovaj poslovni potez označava novi početak ekonomskog napretka Srbije.

"Želim da vama lično i celoj Vladi Srbije čestitam na ovom velikom poslovnom uspehu koji je svakako dogadjaj od nacionalnog značaja. U Republici Srpskoj vest o novoj aviokompaniji 'Er Srbija' primljena je sa velikom radošću i nadom da će se na mapi najavljenih novih destinacija naći i Banjaluka", poručio je Dodik.

Dodik je istakao da svi kapaciteti aerodroma Mahovljani u Banjaluci stoje na raspolaganju novoj kompaniji "Er Srbija" za svaki poslovni dogovor, saopšteno je iz kabineta predsednika Srpske.

U Beogradu je juče potpisan ugovor izmedju srpske nacionalne aviokompanije "Jat ervejz" i emiratskog "Etihada", kojim nastaje nova aviokompanija "Er Srbija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: