Cvetković: Rok za plaćanje 60 dana

Premijer Srbije Mirko Cvetković kaže da će uskoro biti usvojeni propisi koji će poslodavce obavezati da uplaćuju doprinose i poreze na zarade.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2011.

09:45

Default images

Cvetković je najavio i donošenje uredbe kojom bi se rok plaćanja za korisnike budžetskih sredstava ograničio na 60 dana, kao i osnivanje Razvojne banke Srbije.

Cvetković u razgovoru sa delegacijom Foruma malih i srednjih preduzeća istakao da je taj sektor od izuzetnog značaja za ekonomski razvoj Srbije i da su Vlada Srbije i resorna ministarstva zainteresovana za stalni dijalog radi rešavanja svih problema sa kojima se preduzetnici suočavaju.

Predstavnici malih i srednjih preduzeća dostavili su Vladi predlog mera i podvukli da je dijalog koji imaju sa Vladom od izuzetnog značaja.

Cvetković je istakao da je Vlada Srbije već razmatrala te predloge i da je većina njih u završnoj fazi realizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

22 h

Podeli: