NSZ nastavlja da pomaže preduzetnike kad im je najpotrebnije - na početku

Nacionalna služba za zapošljavanje nastavlja sa podsticajima za preduzetnike koji odluče da zakorače u sopstveni posao.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

19:00

NSZ nastavlja da pomaže preduzetnike kad im je najpotrebnije - na početku
Foto: Prva, screenshot

Dobra ideja, umeće i želja često traže i početni kapital, a pomoć Službe je od velike pomoći novajlijama u biznisu da se odluče na taj korak.

Goran se zasitio toga da radi za druge, a ljubav prema stolarskom zanatu pokrenula je ideju da osnuje sopstveni biznis. Nacionalna služba za zapošljavanje bila mu je vetar u leđa onda kada mu je to najviše značilo - na početku.

"Pomogla mi je u startu odmah tih 180 hiljada sa, tim novcem sam krenuo u priču“, kaže on i dodaje da će konkurisati i za bespovratna sredstva.

Nacionalna služba za zapošljavanje svake godine izdvaja značajna sredstva kako bi podstakli nove preduzetnike. Za uspešnu realizaciju ideje, potrebna je hrabrost, a težnja Nacionalne službe za zapošljavanje je upravo da pokretačima biznisa na tom putu i pomogne.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

22 h

Podeli: