Dajners “ne radi” nigde, korisnici u čudu

Korisnicima Dajners kartice u Srbiji i dalje je onemogućeno korišćenje, od kada je pre skoro dve nedelje objavljeno da su nastale nepravilnosti u poslovanju.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

12:12

Dajners “ne radi” nigde, korisnici u čudu
Foto: Thinkstock

Od 5. maja, kada je Dajners saopštio da je zbog nepravilnosti u poslavanju onemogućeno korišćenje kartica delu članova i na pojedinim prodajnim mestima, korisnicima je stiglo samo šturo saopštenje u kojima ih obaveštavaju o nastalim problemima.

Navedeno je da je u delu prodajne mreže onemogućen prihvat kartice i da zbog toga nije moguće njeno korišćenje na pojedinim prodajnim mestima u Srbiji, kao i da prihvat otežava i blokada računa kompanije od strane nekoliko poverilaca.

Međutim, kako B92 saznaje, korišćenje dajners kartice nije moguće nigde u Srbiji.

Isto saopštenje objavljeno je i na zvaničnom sajtu kompanije u Srbiji.

U njemu se navodi da se analiziraju moguća rešenja i da nije moguće predvideti koliko će dugo ovakvo stanje da traje i na koliko prodajnih mesta neće biti moguće korišćenje kartice.

Korisnicima nije data preporuka kako da se ponašaju u smislu plaćanja mesečnih obaveze, koja iznosi 330 dinara, niti su im predočena prava i obaveze koja imaju zbog novonastale situacije.

U kol centru Dajnersa u Srbiji su na pitanje kako će biti regulisano plaćanje članarine, s obzirom na to da korišćenje kartice nije moguće, kazali da se slanjem mejla plaćanje članarine može stornirati.

Na pitanje da li je u redu da korisnici traže storniranje pretplate, kada je reč o očiglednom propustu kompanije, kažu da se još uvek ništa ne zna i da će ukoliko ovakvo stanje potraje, članarina svakako biti automatski stornirana, ali da se dodatne informacije i dalje očekuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

12 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: