Subota, 25.04.2015.

15:46

Muka Čačana put i infrastruktura

Građani Čačka razgovarali su sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevine, saobraćaja Zoranom Mihajlović o problemu u vezi infrastrukture i lokalnih puteva.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Thinkstock.com

Čačani su se žalili i na probleme u vezi sa sanacijom saobraćajnica oštećenih u poplavama, ispričala je Mihajlovićeva novinarima.

"Deo pitanja je bio u vezi sa dobijanjem građevinskih dozvola. Stekla sam utisak da je u odnosu na druge gradove u Čačku manje problema", navela Mihajlovićeva i dodala da uzrok problema leži u nedovoljnom broju inspektora.

"Neki predmeti su rešavani na licu mesta, a što se tiče drugih, građani će dobiti odgovor za sedam do deset dana, jer zadiru u posao u ministarstvu", kaže ministarka.

Mihajlović je dodala da će nastaviti da obilazi gradove i razgovara sa njihovim žiteljima, jer je, kako ja podvukla, neophodno da ih neko čuje.

"Važno je da budu saslušani, pa makar i ne bilo u mojoj nadležnosti. Mi smo se obavezali da kontaktiramo druga ministarstva kako bi ljudi dobili odgovor, makar i negativan", zaključila je Mihjlović.

Gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić je izrazio zadovoljstvo što je ministarka sa saradnicima razgovarala sa građanima i istakao da je lokalna samouprava spremna da pomogne u rešavanju svih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: