Četvrtak, 09.08.2018.

18:31

O "BG na vodi" sanjaju i Amerikanci: Dve kule rasprodate

Za tržište nekretnina u Srbiji i mogućnosti investiranja i kupovine stanova u "Beogradu na vodi" interesuju se i agenti za nekretnine s druge strane Atlantika.

Izvor: Tanjug

O
Foto: Tanjug/Filip Krainèaniæ

Za stanove u "Beogradu na vodi" zanimaju se i agenti iz Sjedinjenih Američkih Država.

Priličan broj agenata za nekretnine srpskog porekla koji žive u Čikagu i okolini okupio se na prezentaciji o investiranju u nekretnine u Srbiji i saradnji između agenata za nekretnine iz Srbije i Sjedinjenih Država, koja je krajem jula održana u čikaškom restoranu "Skadarliya", prenela je Srpska televizija u SAD.

Prestavnici kompanije "Universal Commercial Capital" (UC C) iz Kalifornije, suorganizatori ovog događaja, održali su prezentaciju o "Beogradu na vodi" i mogućnostima kupovine nekretnina na tom projektu.

Oni su izložili program kreditiranja državljana Amerike ukoliko žele nekretninu u "Beogradu na vodi", pri čemu je direktor UCC-a, Erik Tran, koji dugi niz godina uspešno posluje na više kontinenata, istakao da njegova kompanija nudi povoljne kredite u Americi za srpske državljane za kupovinu stanova u ovom elitnom stambenom kompleksu.

Slaviša Pešić, direktor agencije za kupoprodaju nekretnina “Riznica” iz Niša i potpredsednik stručnog saveta “Klaster Nekretnina”, upoznao je učesnike skupa sa kvalitetima koje Srbija ima i objasnio zašto je dobro investirati u nekretnine u Srbiji.

Pešić je, takođe, pozvao kolege iz SAD na konferenciju "Nauči da uspeš", koja je već postala brend poznat u svetu nekretnina, a koja će se po četvrti put održati u aprilu 2019. godine u Beogradu.

Cilj prezentacije je bio da se uspostavi poslovna saradnja agenata srpskog porekla iz države Ilinois i agenata iz Srbije. Prvi preduslov za to je već ispunjen, budući da je udruženje agencija za nekretnine iz Srbije, "Klaster nekretnine", potpisalo ugovor o saradnji sa Nacionalnom Asocijacijom Relatora iz SAD (NAR), čime se pridružilo najvećoj asocijaciji agenata nekretnina na svetu.

Time je potvrđeno da je kodeks etike koji se primenjuje u Srbiji usaglašen sa kriterijumima koje imaju trgovci nekretninama u SAD i omogućena je direktna saradnja između trovaca nekretninama dve države na najvišem profesionalnom nivou.

Srpska televija iz SAD dodaje da će uskoro mreža agenata za nekretnine i iz Srbije i nekoliko udruženja iz Ilinoisa potpisati ugovore o saradnji i omogućiti svojim klijentima viši nivo usluga.

Događaj su organizovala udruženja iz Čikaga - Ilinois Realtors i "Mainstreet organization of Realtors", uz podršku "Chicago Assoiation of Realtors" i "North Shore Association of Realtors", a iz Srbije agencija “Riznica”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: