Automobili

Subota, 02.09.2023.

08:20

Test: Geely Atlas Pro – kineski SUV VIDEO

Na testu sajta Polovni automobili našao se SUV model jednog novog brenda na našem tržištu.

Izvor: Izvor: Polovni automobili

Test: Geely Atlas Pro – kineski SUV VIDEO
Screenshot YouTube/Polovni automobili

Kompanija Geely je kineski gigant koji u svom vlasništvu ima čak 15 fabrika automobila. Među njima je već 13 godina i čuveni Volvo. Ovaj podatak je veoma bitan zato što model koji smo imali na testu deli određene komponente upravo sa nekim modelima švedskog proizvođača.

Opremljen trocilindrašem zapremine 1.5 litara i automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom, a uz laki hibridni sistem, Geely se zaista lako i prijatno vozi.

Ponuda prostora je više nego dobra, a tu su i sva "čuda" moderne tehnike u smislu sistema pasivne i aktivne bezbednosti.

Šta mu se može zameriti i koliko je praktičan – pogledajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja i sugestije očekujemo u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

18 h

Podeli: