Koliko košta da provozate Porsche na jedan sat?

Porsche će fanovima ovog auto-brenda koji posete njegovu centralu i muzej u Štutgartu pružiti mogućnost da provozaju neki od modela po ceni od 69 evra. Za taj novac, na primer, moći ćete da na jedan sat uživate u vožnji modela Cayman.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

12:42

Default images

U želji da posetiocima svog muzeja i sedišta kompanije u Štutgartu ponudi kompletniji ugođaj, nemački proizvođač uvodi novu uslugu - Porsche Drive.

Na ovaj način, zaljubljenici u Porsche dobijaju priliku da rentiraju neki od modela, a zakup može da traje od jednog sata do sedam dana.

"Posetioci koji su fascinirani našim sportskim automobilima, od sada će moći da ih i lično isprobaju kroz projekat Porsche Drive", objašnjava jedan od čelnika kompanije, Bernard Majer.
Porsche je saopštio da će se u ponudi naći kompletna gama automobila ovog proizvođača, ali nisu precizirali da li će biti dostupan i onaj najskuplji - top model 918 Spyder.

Najjeftiniji je zakup modela Boxster, Cayman i Macan. Jednosatna vožnja nekog od ovih automobila koštaće vas 69 evra, dok rentiranje Porschea 911 iznosi 99 evra po satu.

Prvih 100 kilometara vožnje uračunato je u cenu iznajmljivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: