Hamond slupao Jaguar F-Type u novom Top Gear specijalu

Voditeljima emisije Top Gear dozvoljeno je mnogo toga što "običnim" automobilskim novinarima nije, pa čak i da slupaju test vozilo vredno preko 100.000 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.10.2014.

18:34

Default images

U najavi specijala, "The Perfect Road Trip 2", u jednoj sceni na trkačkoj stazi vidi se kako Ričard Hamond gubi kontrolu nad Jaguarom F-Type R Coupe i udara u ogradu pored piste.

Pre nego što su stvari krenule loše po njega, Hamond je ušao u krivinu prilično ležerno, upravljajući automobilom samo jednom rukom. Kada se Jaguar oteo kontroli, voditelj je zgrabio volan sa obe ruke, ali je već bilo kasno.

Srećom po Hamonda, brzina vozila u trenutku nesreće nije bila velika, pa udarac u ogradu nije bio mnogo jak. Ipak, udes će svakako zaboleti onoga ko će morati da pokrije troškove opravke Jaguara, s obzirom da cena modela F-Type R Coupe iznosi od 85.000 funti (oko 107.000 evra), pa naviše.

Pogledajte kako je Hamond slupao Jaguar u novom specijalu Top Geara (scena udesa počinje posle jednog minuta i 50 sekundi videa):



Saznajte više o modelu Jaguar F-Type Coupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: