Focusu priznanje za auto godine

Žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije proglasio je u aprilu model Focus za automobil godine u Srbiji za 2012, a nagrada je uručena generalnom uvozniku Fordovih automobila u ponedeljak 26. juna.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2012.

12:08

Default images

Domaće priznanje za automobil godine 2012. dodeljeno je kompaniji Grand Motors, koja ovih dana slavi jubilej – deset godina postojanja.

Kompanija, koja je generalni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila marke Ford, obeležila je svoj jubilej prigodnom žurkom.
Tom prilikom članovi žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije uručili su predstavnicima Grand Motorsa statuetu koja se tradicionalno dodeljuje nosiocu priznanja za automobil godine.
Žurka je protekla u scenografskoj postavci posvećenoj upravo Ford Focusu uz slogan “Anđeoski lep - đavolski dobar”, koji je specijalno kreiran za novu generaciju tog automobila.

Pročitajte više o nagradi za automobil 2012. godine u Srbiji.

Vozili smo Ford Focus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: