Automobili

Utorak, 28.12.2010.

11:13

Honda CR-Z na promociji magazina

U Beogradu je održana promocija magazina "Vodič kroz život" i Honde CR-Z.

Izvor: B92

Default images

"Honda CR-Z predstavljena je, jer se njena tri modaliteta vožnje – Sport, Econ i Normal, mogu uporediti sa segmentima Vodiča za život - dušom, duhom i telom", navode iz kompanije Delta Automoto, i dodaju: "Spoj jednog neobičnog časopisa i jednog neobičnog automobila predstavlja nastojanje da se na kreativan način pokaže spoj magazina vedrog duha, pozitivnog po energiji i modela CR-Z kao drugačijeg i potpuno inovativnog u svom konceptu".

Honda CR-Z proglašena za japanski automobil godine kao "vozilo sa potpuno drugačijom idejom koje spaja naizgled nespojivo – sportski, dinamični duh i ekološke performanse".

Hondu CR-Z pokreću 2 motora: 1,5-litarski benzinac i elektromotor koji daje snagu benzincu. Zajedno čine Hondin Integrated Motor Assist sistem i isporučuju 124 KS sa 174 Nm obrtnog momenta pri 1500 o./min. Sa ovim performansama i šestostepenim menjačem, ovaj automobil troši 5 l na 100 km i emituje 117 grama ugljen-dioksida po kilometru.

Inače, prodaja Honde CR-Z na našem tržištu počela je nedavno i cena za osnovni model startuje od 21.900 evra sa uračunatom subvencijom države za kupovinu hibridnih automobila u iznosu od 100.000 dinara.

Saznajte više o Hondi CR-Z

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: