Ovakva prilika se ne propušta: Sajam automobila i motocikala do nedelje u 20 časova

Nakon tri godine pauze, ljubitelji četvorotočkaša ponovo imaju priliku da uživo vide najnovije modele automobila na jednom mestu.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 14.05.2022.

12:00

Ovakva prilika se ne propušta: Sajam automobila i motocikala do nedelje u 20 časova
Foto: B92/NÆ

Stanje još nije alarmantno. Sajam automobila DDOR Eco BG Car Show 07 i 14. Sajam motocikala "Motopassion", trenutno najveći svetski auto-moto događaj, koji se održava baš na Beogradskom sajmu, i prva manifestacija ove vrste u Evropi posle pune dve godine, trajaće sve do nedelje, 15. maja u 20 časova.

U četvrtak je na Beogradskom sajmu počeo DDOR BG CAR SHOW 07, ali i sajam motocikala MOTOPASSION, a posetioci moći da vide brojne novitete iz auto-industrije.

Ovogodišnji sajam održava se pod sloganom "Prirodni broj obrtaja", a u fokusu su vozila sa ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobili na električni pogon i hibridi, ali i novi modeli sa konvencionalnim pogonima, ekološki unapređeni i sa najvišim ekološkim standardima.

Koliko će se ovogdišnji auto-salon razlikovati od svih pređašnjih najbolje govori sledeći podatak - čisto električnih automobila među premijerama i novitetima je čak 25, odnosno više od 50 odsto.

Ništa ne sme da vas spreči da uživate u privilegiji koja traje dodatno produženo, do nedelje u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: