VW redizajnirao Transporter, stiže i električna verzija FOTO

Nemački gigant Volkswagen predstavio je redizajniranu verziju svog popularnog komercijalnog vozila Transporter.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

17:00

VW redizajnirao Transporter, stiže i električna verzija FOTO

Osveženi T6 dobio je novu masku hladnjaka i kućišta farova koji su sada opremljeni LED tehnologijom.

Tu je i tradicionalna dvobojna karoserija, a noviteti u enterijeru su 10,25-inčna digitalna kontrolna tabla i opslednja generacije MIB3 multimedijalnog sistema sa 9,2-inčnom displejem.
I u osnovnom paketu opreme VW T6.1 će posedovati najmodernije bezbednosne sisteme, a novitet je sistem koji brine za stabilnost vozila u situacijama snažnog bočnog vetra.

Što se tiče pogonskih jedinica, u osnovi je unapređeni 2,0-litarski četvorocilindarski TDI turbodizel u verzijama od 90, 110 i 150 KS, a na vrhu ponude je biturbo TDI sa 199 KS.
T6.1 opciono dolazi sa 4Motion sistemom pogona na obe osovine, te automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom (DSG) koji će biti standardna opcija u verziji sa 150 KS.

VW je najavio i električnu verziju Transportera, razvijen sa tjuning kompanijom ABT T6 Bulli će pokretati elektromotor od 112 KS, a imaće autonomiju do 400 km.
Prodaja redizajniranog VW Transportera počinje na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: