Sajam u BG: Uz Ford Mustang - na poklon skuter

U prvih pet dana salona automobila u Beogradu prodato je preko 100 vozila marke Ford, kažu u kompaniji Grand Motors i dodaju da su zadovoljni i rezultatima prodaje druga dva brenda koja zastupaju, Volvoa i Inifinitija.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2017.

14:05

Sajam u BG: Uz Ford Mustang - na poklon skuter
Ford Mustang u Hali 1 beogradskog sajma

Svoj dosadašnji nastup na 53. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, koji traje do 2. aprila, Grand Motors ocenjuje više nego uspešnim.

Kako kažu, kupci su preuzeli predračune za više od 130 automobila tri brenda koje uvozi, prodaje i servsira ova kompanija.

"Od početka sajma stekli smo više od 100 kupaca za Ford vozila i tridesetak za automobile iz naše premijum ponude – Volvo i Infiniti", kaže izvršni direktor Grand Motorsa, Minja Bolesnikov.
Inifiniti Q60 Coupe na štandu u Hali 4
"Za ovaj odličan rezultat zaslužni su bogata i atraktivna ponuda aktuelnih modela, ali i premijera čak sedam automobila – tri nova modela Forda i po dva marki Volvo i Infiniti."

U toj kompaniji kažu i da su odlučili da sve kupce novog Ford Mustanga tokom trajanja sajma nagrade Yamaha skuterom.

Više infotmacija o nastupu Forda na ovogodišnjem sajmu možete pronaći u posebnom tekstu, a o premijerama marki Volvo i Infiniti možete se informisati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: