Petak, 26.11.2021.

12:54

Nestaško: Meda slomio vrata na Lamborghiniju, vlasniku bilo smešno VIDEO

Iako izgleda da je u pitanju mladunac, očigledno je dovoljno jak i težak da slomi šarke na vratima i ošteti italijanski superautomobil.

Izvor: B92

Nestaško: Meda slomio vrata na Lamborghiniju, vlasniku bilo smešno VIDEO
Foto: MihaiDancaescu/Shutterstock

Ponekad četvoronožni ljubimci mogu da naprave nered i materijalnu štetu, ali bezuslovna ljubav obično natera njihove vlasnike da im sve oproste.

Kao što pokazuje ovaj video iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, to je bio slučaj i sa medvedom koji je, pokušavajući da pojede ukusnu jabuku, nehotice otkinuo vrata sa svetlo narandžastog Lamborghinija Huracan Performante.

Iako izgleda da je u pitanju mladunac, očigledno je dovoljno jak i težak da slomi šarke na vratima i ošteti italijanski superautomobil. Najzanimljivija je ipak bila reakcija vlasnika, koji se na sve ovo samo nasmejao i pozvao svog "kućnog" ljubimca da ga nahrani jabukom.
Ukoliko se pitate ko još drži medvede kao kućne ljubimce, odgovor je - arapski šeik Humaid Abdula Albugaiš, investitor i kolekcionar superautomobila iz Dubaija koji poseduje nekoliko nekonvencionalnih kućnih ljubimaca, uključujući tigrove, lavove, hijene i zmije.

Na nekoliko snimaka na njegovom Instagram profilu šeik se može videti kako se igra sa ovim životinjama dok sedi pored skupih vozila kao što su Lamborghini Urus, nekoliko Huracana, Rolls-Royce Wraith... I dok bi drugi vlasnici ovakvih automobila bili zabrinuti da kandže medveda ne oštete farbu, karoseriju i unutrašnjost automobila, izgleda da ovaj za to ne haje.
Ljudi su na društvenim mrežama kritikovali šeika zato što drži sve te divlje životinje u zatočeništvu, ali on tvrdi da ih zaista voli i da se prema njima dobro postupa u klimatizovanom privatnom zoološkom vrtu pored njegove vile.

Šeik Humaid Abdula Albugaiš trenutno ima 1,9 miliona pratilaca na Instagramu i 9,2 miliona pratilaca na TikTok-u gde su njegovi video snimci prikupili preko 1,1 milijardu pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: