Sreda, 04.12.2019.

10:30

Diskretno "zatezanje bora" – Opel Insignia za 2020. FOTO

Opel je objavio fotografije restilizovane Insignie koja će imati premijeru na prestojećem auto-salonu u Briselu.

Izvor: B92

Diskretno
Foto: Opel promo

Ako je nešto ispravno – ne popravljaj ga, kaže poznata izreka. Opel se očigledno držao ove maksime prilikom redizajna modela Insignia.

Pogotovo što je druga generacija ovog automobila u prodaji tek nešto više od dve godine, pa još uvek deluje sveže.
Foto: Opel promo
Ovoga puta blago su restilizovane i limuzinska (Grand Sport) i karavan (Sports Tourer) verzija, dok će redizajn "kros" varijante Country Tourer biti predstavljen nešto kasnije.

Novine u dizajnu spoljašnjosti na automobilima za 2020. najviše su uočljive na prednjem delu gde su diskretno promenjeni maska hladnjaka, farovi i branik.
Foto: Opel promo
Manje razlike u odnosu na model pre redizajna mogu se videti i pozadi, gde je takođe preoblikovan branik, a nov je i izduvni sistem.

Opel navodi da su ove promene napravljene kako bi Insignia više podsećala na kupe automobil.
Foto: Opel promo
Nemački proizvođač nije objavio fotografije enterijera, ali je saopšteno da je auto sada opremljen novim bežičnim punjačem smartfona, kao i da je unapređen multimedijalni sistem.

Detalji o motorizaciji takođe nisu otkriveni, pa ostaje nejasno da li je Opel i na tom planu izvršio neke promene.
Foto: Opel promo
Više informacija biće poznato u januaru, za kada je zakazana zvanična premijera, a Insignia za 2020. biće prvi put izložena pred publikom na Sajmu automobila u Briselu.
Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: