Za dlaku izbegao smrt, a samo je hteo da očisti šoferšajbnu VIDEO

Jedan 27-godišnji Rus imao je blizak susret sa smrću dok je čistio sneg i led sa svog vozila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

12:30

Za dlaku izbegao smrt, a samo je hteo da očisti šoferšajbnu VIDEO

Iako zima još nije ni počela, neki delovi Rusije su se već zabeleli, a Vladivostok je nedavno pogodila i ledena oluja koja je vozače stavila na velike muke. Mnogi su imali problema da uopšte uđu u svoja vozila, s obzirom da su bila okovana ledom.

Ispostaviće se da je za jednog stanovnika Vladivostoka led još i najmanji problem. Dok je ispred svoje zgrade pokušavao da očisti ledene naslage sa vetrobranskog stakla, sa devetog sprata se obrušio betonski blok težak dve tone.

Vozač je, srećom, čuo buku i lom, pa je pogledao nagore par sekundi pre nego što je betonska ploča pala i potpuno smrskala njegov Nissan X-Trail. Sreću je imala i njegova supruga koja je malo pre incidenta ušla u zgardu da donese vrelu vodu kako lakše uklonili led sa vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: