Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO

Kada su se šef kompanije i radnik posvađali, stradao je Ferrari GTC4Lusso.

Automobili

Izvor: SN

Subota, 09.05.2020.

13:00

Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO
Photo: Ferrari

Ova neverovatna priča nam dolazi iz Čikaga i radi se o vozaču koji je kamionom pregazio Ferrari vlasnika kompanije posle žustre svađe oko novca i vozila koja se koriste za transport.

Iako je prvo bila priča da se radi o sudaru, veliki broj kamiondžija iz tog američkog grada je okačilo tu sliku rekavši kako je to odrađeno s namerom i posle smo dobili i više informacija.

Izvesna kompanija kojoj se ime ne zna je angažovala vozača za nekoliko tura i obećan mu je Volvo kamion 2020. godište, a kada je stigao na radno mesto dobio je Volvo iz 2019. godine.

Takođe, vlasnik kompanije je vozače prestao da plaća što je bila fokalna tačka čitave rasprave i potom se vozač naljutio i pitao da li je taj Ferrari njegov i kada je dobio potvrdan odgovor uskočio je u kamion i uništio automobil koji vredi oko 200.000 dolara.

Kamion je takođe pretrpeo štetu, a kako se nezvanično saznalo, vozač kamiona je Amerikanac, a vlasnik firme je srpskog porekla.


Još slika sa lica mesta možete videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: