Tesla S kao amfibija, čak i Mask kaže da može VIDEO

Tesla Model S može svašta, pa i da se na kratko pretvori u plovilo, kao u nekom filmu o Džejmsu Bondu. To potvrđuje snimak iz Kazahstana koji se nedavno pojavio na internetu, ali i sam Ilon Mask.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2016.

10:00

Tesla S kao amfibija, čak i Mask kaže da može VIDEO
Foto: Getty Images

Uobičajeni savet za vozače je da ako vide tunel u kome se nalazi velika količina vode i gomila automobila jeste da stanete, nađete drugi put ili sačekate da se situacija raščisti.

Ipak, ovaj vozač Tesle S je odlučio da demonstrira šta električno vozilo može, to snimi i podeli sa internetom uz "Na lepom plavom Dunavu".

Mask je video snimak i poručio: "Mi definitivno ne preporučujemo ovo, ali Model S pluta sasvim dovoljno dobro da može da se na kratko pretvori u brod. Pogon je rotacija točkova".

Kako je rekao, sve električne komponente su zaštićene i voda ne može da prodre do njih.

Inače, za one koji ne znaju Ilon Mask je vlasnik legendarnog Lotus Esprita iz filma o agentu 007 "Špijun koji me je voleo", koji je mogao "da ide pod vodu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: