Test: Lexus IS220d – Toyotin odgovor Mercedesu i BMW-u. Može li da im parira? VIDEO

Lexus koji je bio na testu sajta Polovni automobili opremljen je 2.2 dizel motorom snage 177 "konja" i pogonom na zadnje točkove.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.06.2021.

07:41

Test: Lexus IS220d – Toyotin odgovor Mercedesu i BMW-u. Može li da im parira? VIDEO

Lexus je relativno mlad brend među proizvođačima automobila, ali je dobro poznat širom sveta kao japansko viđenje luksuza. Često se u anketama navodi kao jedna od najpouzdanijih auto-marki na svetu.

Porodično stablo garantuje pouzdanost i preciznost izrade, ali šta je sa voznim osobinama? Opremljen 2.2 dizel motorom snage 177 "konja" i pogonom na zadnje točkove, Lexus IS obećava zanimljivu i dinamičnu vožnju.

Kao ljubitelj BMW Serije 3, vlasnik ovog Lexusa se pre nekoliko godina odlučio na izlet u "egzotiku" i nije se pokajao. Ponosno tvrdi kako je IS najbolji automobil koji je do sada vozio.

Šta vi mislite o tome – napišite nam u komentarima, a utiske sa testa pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: