Galerija nedelje: Električni Volkswagen ID.3

U sedmici koja je za nama Volkswagen je predstavio, kako kažu u nemačkom auto-gigantu, treći najvažniji model u istoriji ove kompanije, posle "Bube" i Golfa.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 15.09.2019.

10:53

Galerija nedelje: Električni Volkswagen ID.3
Foto: Volkswagen promo

Automobil koji treba da odigra ulogu "Golfa među električnim vozilima" nosi oznaku ID.3, a predstavljen je na aktuelnom frankfurtskom auto-salonu. Kako najavljuju iz Volkswagena biće to prvi u nizu električnih modela koje ova kompanija namerava da ponudi kupcima u godinama koje dolaze.
Foto: Volkswagen promo
Kupcima će biti na raspolaganju tri verzije modela ID.3, koje će se, između ostalog, razlikovati po kapacitetu pogonskih baterija i autonomiji u vožnji.

Bazična varijanta ima baterije od 45 kWh, koje omogućavaju da se automobil vozi i do 330 km bez zaustavljanja. Sledeći po redu je model sa baterijama kapaciteta 58 kWh i maksimalnom autonomijom koja iznosi 420 km, a u vrhu ponude je vozilo sa baterijama od 77 kWh i radijusom kretanja do 550 km.
Foto: Volkswagen promo
Volkswagen je još ranije obećao da cena osnovne varijante modela ID.3 u Nemačkoj neće premašiti 30.000 evra.

Ostale tehničke detalje možete pronaći u posebnom tekstu na našem sajtu, a više fotografija VW ID.3 pogledajte u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: