Prključenje na gas po promotivnim uslovima: Kome da se obrate građani Zrenjanina?

Javno preduzeće Srbijagas uputilo je poziv zainteresovanim građanima za priključenje na distributivnu gasovodnu mrežu JP Srbijagas, pod promotivnim uslovima, navodi se na sajtu tog javnog preduzeća.

Izvor: Zrenjanin danas

Utorak, 27.04.2021.

14:20

Prključenje na gas po promotivnim uslovima: Kome da se obrate građani Zrenjanina?
Foto: FotoBug11, shutterstock

Cena kućnog gasnog priključka iznosi 780 evra, u dinarskoj protivvrednosti, uz mogućnost plaćanja troška priključenja na 36 mesečnih rata, beskamatno, prenosi portral Zrenjanin danas.

U obaveštenju se dalje navodi da iznos koji odgovara PDV-u, a ulazi u cenu od 780 evra, kupac plaća avansno, u roku od 3 dana od dana izdavanja računa, dok preostali iznos kupac plaća u 36 jednakih mesečnih rata, pri čemu prva rata dospeva u roku od 8 dana od dana zaključenja Ugovora, a ostale rate u skladu sa planom otplate.

JP Srbijagas će kupcu izdati plan otplate troškova priključenja sa iznosom i datumom dospeća svake pojedinačne mesečne rate troškova priključenja.

Preduzeće dalje navodi da je rok za završetak radova na izgradnji tipskog gasnog priključka 90 dana od dana plaćanja prve mesečne rate troškova za priključenje.

Opcija plaćanja na 36 rata se odnosi na fizička lica. U slučaju da se radi o pravnom licu, cena je ista, ali se ne može plaćati na 36 rata.

Za dodatne informacije, zainteresovani građani sa teritorije Grada Zrenjanina mogu se obratiti predstavništvu JP "Srbijagas" u Zrenjaninu, ulica Beogradska 13, drugi sprat, ili na broj telefona 023/554 – 118, svakog radnog dana u terminu od 08-15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: