Izgoreo službeni automobil javnog preduzeća – požar je podmetnut?

Tokom noći došlo je do incidenta u centru Gornjeg Milanovca kada je na parkingu ispred zgrade Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac eksplodiralo službeno vozilo tog preduzeća, škoda Karoq.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2023.

12:09

Izgoreo službeni automobil javnog preduzeća – požar je podmetnut?
Foto: RINA

"Na lice mesta su odmah stigli vatrogasci koji su lokalizovali požar, ali plamen je oštetio i vozilo Suziki koje se nalazilo pored. Na škodi je pričinjena velika šteta, izgoreo je sa prednje strane i unutrašnjost automobila. Postoje neke indicije da je ovaj požar podmetnut", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Tačan uzrok eksplozije na službenom automobilu utvrdiće nadležni organi, ono što će biti od pomoći tokom istrage jesu snimci sa sigurnosnih kamera.

Iz Javnog preduzeća za izgradnu opštine Gornji Milanovac zahvalili su se vatrogascima na brzoj intervenciji, a o detaljima događaja obavestiće javnost nakon završetka uviđaja.

"Sva vozila su osigurana, tako da Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac neće pretrpeti štetu", istakli su u ovom javnom preduzeću.

Bacio Molotovljev koktel i pobegao

"Sve se dogodilo oko tri sata posle ponoci. Po svemu sudeći nepoznata osoba bacila je Molotovljev koktel na službeno vozilo 'Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac'. Snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje da je počinilac nakon toga seo u kola i otišao", potvrđeno je za agenciju RINA.

U požaru je potpuno izgoreo auto marke škoda Karoq a pored njega oštećeno je još jedno vozilo istog preduzeća. Vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da lokaluzuju požar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: