Epilog masovnog trovanja u “Promenadi”

Restoran brze hrane "Tortilla Casa" privremeno je zatvoren u novosadskom tržnom centru "Promenada", nakon što je za Badnji dan, 6. januara, medicinsku pomoć potražilo 18 osoba, među kojima je bilo i dece.

Izvor: NS Uživo

Utorak, 10.01.2023.

10:37

Epilog masovnog trovanja u “Promenadi”
Foto: Shutterstock/Andrej Privizer

Naime, najčešći simptomi sa kojima su se ljudi javljali lekaru bili su povraćanje, dijareja i povišena temperatura., piše NS Uživo.

Iako nema nikakvih informacija iz ovog prodajnog objekta, "Tortilla Casa" u "Promenadi" je jedino zatvoreno mesto ovog tipa u pomenutom tržnom centru, ali nema nikakvog obaveštenja zbog čega ne radi.

Ovo nije prvi put da je došlo do trovanja u ovom fast fudu, u koji novosadska omladina voli da navrati na burito i druge meksičke specijalitete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: