Žena skočila sa Varadinskog mosta, iz Dunava je izvukla policija – tragičan ishod

Ženska osoba skočila je danas sa mosta Duga u Novom Sadu.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf

Četvrtak, 12.01.2023.

15:48

Žena skočila sa Varadinskog mosta, iz Dunava je izvukla policija – tragičan ishod
Foto: Shutterstock/duchic

Tragičan događaj desio se oko 12 časova. Po rečima očevidaca, nesrećna žena je odmah nestala ispod površine vode i više nije isplivala. Nakon nekog vremena mediji su obavestili da je izvučena živa iz reke i poslata na dalje lečenje. Nažalost uprkos naporima lekara ona je ubrzo preminula.

Kako prenosi Informer, ona je pronađena nizvodno, u blizini Žeželjevog mosta, a izvukli su je pripadnici rečne policije. "Naša ekipa je po pozivu u 11.45 časova na Keju pomogla zbrinjavanje ženske osobe srednjih godina koja je skočila sa Varadinskog mosta. Urađena je kardiopulmonalna reanimacija i potom je prevezena na kardiologiju Instituta u Sremskoj Kamenici", izjavio je dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: