Leskovac - Hronika - B92 Lokal

Uhapšeni zbog organizovanja igara na sreću

Policija u Leskovcu uhapsila je tri osobe zbog neovlašćenog organizovanja igara na sreću, saopštila je tamošnja policijska uprava.

Izvor: Tanjug Leskovac
Podeli
Foto: Shutterstock/boyphare
Foto: Shutterstock/boyphare

"Pripadnici MUP-a, Službe za suzbijanje kriminala i Policijske uprave u Leskovcu, u koordinisanoj akciji otkrivanja objekata u kojima se nelegalno organizuju igre na sreću, uhapsili su K. M. (23), M. P. (27) i B. I. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću", ističe se u saopštenju.

Uhapšena lica se terete da su na teritoriji Leskovca i Lebana, u iznajmljenim objektima organizovali kockanje na aparatima, klađenje i sportsku prognozu.

Prilikom pretresa prostorija koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla 19 televizora, tri štampača, tri kompjutera i 19 slot aparata.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnim tužilaštvima u Leskovcu i Lebanu, dodaje se u saopštenju.

Tužilaštvo saslušalo osumnjičene

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu saslušalo je dvojicu osumnjičenih sa područja grada Leskovca, koji su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Osumnjičeni su izneli svoje odbrane, nakon čega je tužilaštvo protiv obojice podnelo optužne predloge, navedeno je u saopštenju tog tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.