Kruševac: Otvaranje rekonstruisanog Trga kosovskih junaka - na Vidovdan

Radovi na rekonstrukciji Trga kosovskih junaka u Kruševcu teku predviđenom dinamikom i bez zastoja, a biće završeni do 28.juna – potvrdio je Vojkan Tutulić, direktor Direkcije za urbanizam i projektovanje.

Izvor: jefimija.tv

Petak, 23.04.2021.

21:05

Kruševac: Otvaranje rekonstruisanog Trga kosovskih junaka - na Vidovdan
Foto: Depositphotos, rachwal

Trg kosovskih junaka u centru Kruševca do 28. juna dobiće potpuno novi izgled i sa drugačijim arhitektonskim pristupom, prenosi Jefimija TV.

Podsećanja radi, projekat rekonstrukcije Trga kosovskih junaka uradila je Direkcija za urbanizam i projektovanje, a sredstva za kompletnu rekonstrukciju, u iznosu od oko 380 miliona dinara, obezbeđena su iz budžeta grada.

Kompletna rekonstrukcija Trga biće završena do 28. juna, kada se obeležava 650 godina od osnivanja Kruševca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: