Kultura

Sreda, 23.02.2022.

15:17

Pokušaj oporavka od katastrofalne gledanosti Oskara

U pokušaju da se oporavi od najgore gledanosti svih vremena, Akademija filmskih umetnosti i nauka odlučila je da proglašenje dobitnika Oskara u 8 kategorija, od ukupno 23, neće biti emitovano tokom direktnog prenosa.

Izvor: B92

Pokušaj oporavka od katastrofalne gledanosti Oskara
Foto: Profimedia

Tih 8 kategorija su: Oskar za najbolji kratki dokumentarni film, najbolju montažu, najbolju šminku/frizuru, najbolju originalnu muziku, za najbolju scenografiju, najbolji kratki animirani film, najbolji kratkomeeražni film i za najbolji zvuk.

Obožavaoci će ipak moći da vide dodelu nagrade za ove kategorije, 27. marta, kada je dodela Oskara i zakazana, s tim što će Oskari u ovim kategorijama biti podeljeni u Dolbi teatru sat vremena pre prenosa uživo, a zatim će biti montirane u direktan prenos, piše "Hollywood Reporter".

Sve ovo je u pismu, koje je u utorak poslao članovima Akademije, pojasnio predsednik Dejvid Rubin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: